آش گندم
- توضیحات
- دسته: آموزش آشپزی
- بازدید: 1134
آش گندم
مواد لازم : (برای 4 نفر)
گندم: 100 گرم
اسفناج: 700 گرم
آرد نخودچی: 50 گرم
لوبیا چشم بلبلی: 50 گرم
عدس: 50 گرم
لپه: 3 قاشق
پیاز بزرگ: 2 عدد
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
آرد، روعن، نمک و فلفل
طرز تهیه:
لپه، عدس، لوبیا و گندم را 4 تا 5 ساعت در آب بخیسانید. پیازها را پوست کنده و ریز کنید و آنگاه در روغن سرخ کنید تا رنگش طائی شود. سپس آب داغ، لپه، نخود، لوبیا، عدس، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و روی شعله ملایم یک ساعت حرارت دهید. در این مدت آن را هم بزنید.
اسفناج و سبزی ها را شسته و خوب خرد کنید و آنرا به آش اضافه کنید. 10 تا 15 دقیقه دیگر آنرا حرارت دهید.
سپس یک قاشق آرد را چند دقیقه در روغن سرخ کنید و آن را به آش اضافه کنید و باز هم چند دقیقه ای حرارت دهید و در این مدت مرتباً آن را هم بزنید.
مطالب مشابه
insert_link
local_library آش رشته
insert_link
local_library آش شلغم
insert_link
local_library آش گوجه فرنگی
insert_link
local_library آش انار
insert_link
local_library آش آلو
insert_link
local_library آش شله قلمکار
insert_link
local_library آش آبلیمو
insert_link
local_library ویژگیهای گیاه گندم
insert_link
local_library گونهای گل گندم
insert_link
local_library گل گندم
insert_link
local_library آش شله قلمکار
insert_link
local_library تعبیر خواب آشپزی - آش پزی
insert_link
local_library تعبیر خواب آرد - آرد گندم
insert_link
local_library تعبیر خواب گندم - 2
insert_link
local_library تعبیر خواب گندم
insert_link
local_library نه گندم و نه سیب ... قیصر امین پور
insert_link
نظرات (0)