نان بادامی

 

 
 نان بادامی
مواد لازم:
آرد=250 گرم
روغن جامد=150 گرم(و یا کره 200 گرم)
زرده تخم مرغ=1 عدد
پودر بادام=125 گرم
وانیل=4/1 قاشق مرباخوری
پودر قند=150 گرم
سفیده تخم مرغ=1 عدد
طرز تهیه:
روغن جامد،پودر قند،وانیل و زرده تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و بزنید تا کرم لطیفی بدست آید؛آرد را روی مایه الک کنید و با قاشق هم بزنید سپس با دست مالش دهید تا به شکل خمیر درآید. پودر بادام را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری نرم و یکنواخت بدست آید. خمیر را در کیسه پلاستیکی بریزید و در آن را ببندید و بگذارید به مدت 4 تا 5 ساعت استراحت کند. سینی شیرینی پزی را چرب کنید. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر روی میز پهن کنید. با هر نوع قالب که دوست دارید خمیر را قالب بزنید و درون سینی شیرینی پزی بچینید. با قلم مو ،سفیده تخم مرغ را روی نانها بمالید و یک نیمه بادام روی آنها بگذارید(می توانید خلال بادام بگذارید)سینی شیرینی پزی را روی سومین طبقه از فر که 15 دقیقه قبل روشن کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید. پس از 15 دقیقه شیرینی ها را که طلایی شده اند از فر بیرون بیارید و پس از سرد شدن در ظرف بچینید.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید