مواد لازم براي خمير: آب=1 ليوان خميرمايه=1 قاشق غذاخوري شكر=3/1 ليوان بيكينگ پودر=1 قاشق مرباخوري روغن=4/1 ليوان نمك=كمي آرد=2 و 2/1 ليوان مواد لازم براي داخل نان: پودر دارچين=به مقدار لازم كره=50 گرم موادلازم براي روي نان: وانيل=كمي شير=1 قاشق غاخوري زرده تخم مرغ زده شده=1 عدد مواد لازم براي سس: شير=3 تا 4 قاشق غذاخوري ليوان پودر شكر=1 ليوان وانيل=كمي طرز تهيه : 1. خمير مايه+شكر را در آب حل كرده و به مدت 10 دقيقه كنار بگذاريد سپس بقيه مواد لازم براي خمير را با آن مخلوط كنيد. خمير را با دست خوب ورز دهيد تا صاف و يكدست شود. 2. روي خمير را پوشانده و به مدت 1 الي 2 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا حجم آن تقريبا 2 برابر شود.
3. روي يك ظرف آلومينيومي يا تفال كه با كره كمي چرب كرده ايد خمير را با وردنه به صورت مستطيل شكل به قطر 1 سانتيمتر باز كنيد. 4. روي خمير را با يك برس كره ذوب شده بكشيد و روي ان را پودر دارچين بپاشيد.
5. خمير را به صورت رول پيچيده و با يك كارد به 15 قطعه تقسيم كنيد. 6. رولت ها را در ظرف با فاصله از هم بچينيد.
7. روي ظرف را با يك نايلون پوشانده و ظرف را كنار بگذاريد تا زمانيكه حجم نانها زياد شود.
8. فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد گرم كرده سپس ظرف را به مدت 5 دقيقه با حرارت پايين در فر بگذاريد سپس ظرف را از فر خارج كرده روي نانها را با يك برس زرده تخم مرغ زده شده و كمي شير بكشيد.
9. ظرف را در فر گذاشته و اينبار بگذاريد به مدت 8 الي 10 دقيقه با حرارت بالا بپزند تا وقتيكه روي نانها طلايي رنگ شود.
10. ظرف را از فر خارج كرده،روي نانها را با سس تزئين كرده و با كارد نانها را ببريد.
طرز تهيه سس: مواد لازم براي سس را در ظرفي ريخته با قاشق هم بزنيد .
|
نظرات (0)