کاپ کیک پرتقالی

 

 
 كاپ كيك پرتقالي
مواد لازم:
آرد=2 ليوان
روغن=1 ليوان
آب پرتقال=2/1 ليوان
شكر=1 ليوان
تخم مرغ=3 عدد
بيكينگ پودر=1 قاشق غذاخوري 
طرز تهيه:
1. تخم مرغ+شكر+روغن را در ظرفي با همزن برقي خوب بزنيد تا مايه سفيد رنگي بدست آيد .
2. آب پرتقال+آرد+بيكينگ پودر را به مواد اضافه كرده با قاشق هم بزنيد.
3. كاغذهاي مخصوص كاپ كيك را در ظرف قرار داده با قاشق تا نصف كاغذها را از مايه كيك پر كنيد.
4. ظرف را به مدت 35 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد در فر قرار دهيد يا تا وقتيكه كاپ كيك ها بپزند.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library کیک شکلاتی ترد

insert_link

local_library کیک صبحانه موزی

insert_link

local_library کیک کره ای

insert_link

local_library کیک پرتقالی (اسپانیولی)