نعناع

نعناع  
 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
نعناع یک گیاه علفی چند ساله است بهترین روش ذخیره کردن آن در کارتن یا سبد است و ظروف پلاستیکی مناسب نیستند زیرا اسانس فرار را جذب می کنند . طعم تندی دارد . حاوی حدود ۲ درصد اسانس فرار است . عمل هضم و ترشح صفرا را افزایش می دهد . نفخ و انقباض عضلات را نیز تخفیف می دهد . دم کرده آن یا به صورت مخلوط یا چای علفی برای بیماری های روده و معده ، نفخ ، اختلالات کیسه صفرا و تشنج مصرف می شود . کاربرد خارجی آن برای خارش پوست می باشد . اسانس فرار استخراج شده باعث تحریک ترشح صفرا شده و ضد تشنج و ضد التهاب می باشد . هم چنین به عنوان چاشنی و معطر کننده خمیردندان و آبشوی دهان استفاده می شود.
 
 
 
  خانواده ما

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید