یاس فرنگی

یاس فرنگی  
 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
یاس فرنگی گیاهی است بالارونده و زیبا مناسب برای داخل ساختمان ولی خوب چون زیاد قد می‌كشد، بهتر است توسط یك شبكه سیمی شاخه‌هایش در فضایی محدود مهار شود.در غیر این‌صورت بعد از مدتی باید شاخه‌های آن را هرس كرد و یا گیاه به گلدان بزرگتری منتقل شود. زیبایی و عطر گل‌های سفید یاس فرنگی تمام تابستان فضای خانه را روح می‌بخشد. این گیاه به آب فراوان نیاز دارد و بهترین تركیب خاك برایش مخلوطی از خاك رس، ماسه، خاك برگ و كود حیوانی پوسیده (به نسبت مساوی) است و البته گهگاه نیز مقداری كود مایع برای آن خوب است. گلدان یاس فرنگی را باید در محلی كه نور كافی داشته باشد و نه در معرض آفتاب مستقیم قرار داد. 
یاس فرنگی را زمستان‌ها باید در جای خنكی كه حرارت آن كمتر از ۱۲درجه سانتی‌گراد نباشد نگه‌داشت و آب كمتری به آن داد. حرارت بالا در زمستان شرایطی فراهم می كند كه گیاه مورد حمله آفاتی مانند شته و شپشك قرار گیرد. تكثیر یاس فرنگی به روش قلمه‌زدن ساقه‌های چوبی سال قبل (دوساله) در خاكی كه حدود ۲۵ تا ۳۰ درجه سانتیگراد گرما داشته باشد انجام می‌گیرد. در چنین شرایطی ریشه كردن قلمه‌ها حدود شش هفته طول می‌كشد.
 
 
 
  روزنامه تهران امروز

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید