لیگمات پنیری

 

 
 لگیمات پنیری
مواد لازم:
نان تست= 1بسته
شیرخشک= 2قاشق غذاخوری
آب= 1لیوان
پنیر مثلثی یا خامه ای= به میزان لازم
طرزتهیه:
شیررادرآب حل کرده واطراف نان تست ها را جدا کرده و آنها را به دو قسمت تقسیم میکنیم و داخل شیر زده و بصورت خمیر در می آید بعد هر عدد پنیر را به 3الی2قسمت تقسیم کرده و وسط خمیر میگذاریم و با دست گرد میکنیم سپس بقیه را هم آماده میکنیم و درظرف گودی با روغن فراوان بطوریکه روغن تمام سطح آنها را بپوشاند با حرارت ملایم سرخ میکنیم پس از اینکه سرخ شدآنهارا در شیره زده و میل میکنیم
طرز تهیه شیره:
شکر 4استکان
آب 2 استکان
زعفران به میزان لازم
هل به میزان لازم
تمامی مواد را باهم مخلوط میکنیم و روی گاز میگذاریم تا غلیظ شود.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید