نان پرتغالی

 

 
 نان پرتقالي
مواد لازم:
آرد=2 ليوان
خمير مايه=1 قاشق غذاخوري
نمك=1 قاشق چايخوري
روغن زيتون=1 قاشق غذاخوري
آب پرتقال=4/1 ليوان
پوست پرتقال ريز شده=2 قاشق غذاخوري
آب=4/3 ليوان
طرز تهيه:
1. آرد+خمير مايه+رنده پوست پرتقال+نمك را در ظرفي با هم مخلوط كنيد.
2. آب پرتقال+روغن زيتون را به مواد اضافه كرده با قاشق هم بزنيد.
3. آب را كم كم به مواد اضافه كرده خمير را با دست ورز دهيد تا وقتيكه خمير صاف و يكدستي حاصل شود.
4. خمير را در ظرفي سر بسته به مدت 1 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا ور بيايد.
5. از خمير به اندازه يك پرتقال برداشته در دست گرد كنيد. بقيه خمير به همين صورت در آوريد سپس خميرها را در ظرفي جدا هم چيده ظرف را به مدت نيم ساعت در جايي سربسته قرار دهيد .
6. ظرف را در فري كه از قبل گرم كرده ايد به مدت 15 دقيقه با حرارت 220 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا نانها بپزند و روي انها طلايي رنگ شود.
7. نان پرتقالي را با كره و مربا سرو كنيد.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید