ارسال شده توسطاین آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت داریددر 26/12/1385
مواد لازم: آرد=3 لیوان شیر خشک=3 قاشق سوپخوری آب گرم=2/1 لیوان تخم مرغ=2 عدد شکر=2/1 لیوان خمیر مایه=2 قاشق سوپخوری روغن مایع=3/1 لیوان نمک=2/1 قاشق چایخوری مواد داخل رولت: کره=100 گرم پودر دارچین=به مقدار لازم مغز گردوی نرم شده=به مقدار لازم شکر=به مقدار لازم زرده تخم مرغ=1 عدد طرز تهیه خمیر: 1.شکر،خمیرمایه،تخم مرغ،روغن و نمک و شیر را با هم خوب مخلوط می کنیم و در آخر آرد را به آن اضافه می کنیم. 2. آب گرم را کم کم به مواد اضافه می کنیم و خمیر را آنقدر با دست ورز می دهیم تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید. 3. خمیر را به مدت 2 ساعت در جای گرمی می گذاریم و در آن را می بندیم تا خمیر ور بیاید. 4. خمیر را با وردنه باز می کنیم و از آن به صورت مستطیل می بریم. 5. کره را ذوب می کنیم و با برس روی خمیر می کشیم.پودر دارچین را با مغز گردوی نرم شده و شک مخلوط کرده و روی خمیر می کشیم بطوریکه تمام سطح خمیر را بپوشاند.(مقدار شکر نباید زیاد باشد). 6. خمیر را رولت می کنیم و آن را با یک کارد به صورت دایره می بریم. 7. دایره های رولت را در ظرف فر که قبلا چرب کرده و آرد پاشیده ایم می گذاریم(بهتر است داخل سینی فر را با آلومینیوم بپوشانیم و روی آلومینیوم را چرب کرده و آرد بپاشیم) 8. سینی را در فر که قبلا چرب کرده ایم به مدت ابتدا 15 دقیقه با حرارت پایین و سپس 10 دقیقه با حرارت بالا(170 درجه سانتیگراد) می پزیم. 9. رولت ها را از فر خارج کرده و در ظرف می چینیم و روی آن را کرم کاکائو می ریزیم.بقیه خمیر باقیمانده را بدین طریق درست می کنیم. مواد لازم برای تهیه کرم: شیرخشک=3 قاشق غذاخوری آب=2/1 لیوان شکر=1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو=3 قاشق غذاخوری شکلات مایع در صورت تمایل=2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: همه مواد را با م مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم. مواد را هم می زنیم تا کرم غلیظ شود.
نظرات (0)