نانهای خرمایی

 

 
 نانهای خرمایی

مواد لازم(برای 8 نفر):
آرد سفید=2 لیوان و نصف
آرد ذرت=2/1 لیوان
پودر شکر=2/1 لیوان
کره =1 لیوان(نگهداری شده در حرارت اتاق)(227گرم)
وانیل=کمی
زرده تخم مرغ=1 عدد زده شده برای روی نانها
مواد لازم برای داخل نانها:
خرمای بدون هسته=1 لیوان
کره=1 قاشق غذاخوری
مغز گردوی نرم شده=2/1 لیوان
طرز تهیه خمیر:
1. آرد سفید+آرد ذرت+شکر+کره+وانیل را با مخلوط کن با هم مخلوط کرده تا وقتی مواد خوب با هم مخلوط شوند. اگر خمیر خشک بود به آن کمی شیر اضافه کنید.
2. کمی از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و در دست گرد کنید سپس لای نانها را باز کرده از دایره های خرمایی بگذارید دوباره آنها را در دست گرد کنید. تمام نانها را به همین طریق درست کنید.
3. روی نانها با کارد چند خط ایجاد کرده سپس با یک برس روی آنها زرده تخم مرغ زده شده بکشید.
4. نانها را در سینی فر با فاصله از هم بچینید سپس سینی را در فری که از قبل گرم کرده اید با حرارت 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) بگذارید تا وقتی سطح نانها طلایی رنگ شود.
طرز تهیه مواد داخل نانها:
1. کره را در ظرفی ذوب کرده سپس خرما را به آن اضافه کنید. خرما را با یک قاشق چوبی در ظرف له کرده و با کره مخلوط کنید.
2. گردوی نرم شده را به خرما اضافه کنید.
3. از مواد به اندازه یک گیلاس برداشته در دست گرد کنید و برای لای نانها کنار بگذارید.

 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید