شیرینی بیسکویت با توفی

 

 
 شیرینی بسکویت با توفی

مواد لازم:
شیر خشک=2 لیوان
خامه=1 قوطی
پودر کرم کارامل=1 پاکت
شکر=3/1 لیوان
روغن=4/1 لیوان
بسکویت ساده نرم شده=بمقدار لازم
مواد لازم برای توفی:
شکر=5 فنجان
خامه=2/1 قوطی
شیرمایع=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. شیر خشک را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم می گذاریم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا وقتی طلایی رنگ شود.(مراقب باشید شیر نسوزد)


 


 


 
2. خامه+پودر کرم کارامل+شکر+روغن را در مخلوط کن ریخته با هم مخلوط می کنیم. سپس مواد بدست امده را روی شیر ریخته خوب با هم مخلوط می کنیم و با دست کم ورز می دهیم.


 


 


 

 3. کاغذهای کاپ کیک کوچک را در ظرف مخصوص کاپ کیک کوچک می گذاریم.


 


 


 
4. به اندازه یک گردو از مواد برداشته و در کاغذهای کوچک با دست باز می کنیم.


 


 


 
5. کمی از بسکویت های نرم شده را با قاشق کوچک داخل مواد ریخته و روی آن را توفی ریخته و صاف می کنیم و روی توفی ها را کمی پودر پسته می ریزیم. ظرف شیرینی را به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد.


 


 


 


 


 


 

طرز تهیه توفی:
شکر را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم می گذاریم تا ذوب شود. بلافاصله پس از ذوب شدن خامه را به آن اضافه کرده و با قاشق چوبی مواد را هم می زنیم.شیر را نیز به مواد اضافه کرده هم می زنیم.


 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library آموزش یوگا - درمان با طب فشاری

insert_link

local_library کیک فنجانی با پنیر

insert_link

local_library شیرینی کشمشی

insert_link

local_library شیرینی مارمالادی