چیز کیک آلبالویی

 

 
 چیزکیک آلبالویی

مواد لازم:
بسکویت دایجستیو(گندم ساقه طلایی)=2 لیوان نرم شده
پودر دارچین=کمی
کره ذوب شده=60 گرم
پنیر خامه ای=600 گرم
شکر=1 لیوان
رنده پوست لیموترش=3/1 قاشق مرباخوری
وانیل=کمی
زرده تخم مرغ=5 عدد
خامه=3/1 لیوان
سفیده تخم مرغ=5 عدد
مربای آلبالو=1 شیشه
طرز تهیه:
1. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2. بسکویت نرم شده+پودر دارچین+کره ذوب شده را خوب با هم مخلوط کنید تا تمام بسکویت ها به کره آغشته شود.
3. بسکویت ها را در ظرف مخصوص چیزکیک ریخته و آن را در ظرف پهن کنید.


 


 


 
4. ظرف را به مدت 6 دقیقه در فر گذاشته تا رنگ بسکویت ها کمی تغییر کند.


 


 


 

طرز تهیه مواد داخل چیزکیک:
1. پنیر خامه ای+شکر+رنده پوست لیموترش+وانیل را در مخلوکن با هم مخلوط کنید تا مواد کرم ماند شود.
2. زرده تخم مرغ+خامه را به مواد اضافه کرده،هم بزنید.
3. سفیده تخم مرغ را بتدریج به مواد اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید.


 


 


 

4. مواد بدست آمده را وسط بسکویت های داخل طرف بریزید.


 


 


 
5. ظرف چیزکیک را به مدت 1 ساعت و ربع در فر بگذارید(بهتر است روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید).
6. بعد ظرف را از فر خارج کرده به مدت 1 ساعت کنار می گذاریم تا کیک خنک شود.


 


 


 
7. تمام سطح کیک را با مربا پوشانده و کیک را به مدت 3 ساعت در یخچال می گذاریم تا خنک شود.

 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library کیک شکلاتی ترد

insert_link

local_library کیک صبحانه موزی

insert_link

local_library کیک کره ای

insert_link

local_library کیک پرتقالی (اسپانیولی)