شيرين پلو

موادلازم (براي 4 نفر)
برنج  0/5 كيلو 
مرغ  800 گرم 
كره  2 قاشق غذاخوري 
بادام  50 گرم 
پسته  50 گرم 
پوست پرتقال  100 گرم 
شكر  4 قاشق غذاخوري 
پياز متوسط  2 عدد 
زعفران  نصف قاشق چايخوري 
نمك و فلفل  به مقدار لازم 



طرز تهيه:
برنج را براي مدت 2 ساعت در آب خيس كنيد. مرغ را بشوييد و تكه تكه كنيد. پياز را خرد كرده و در روغن سرخ كنيد تا رنگش طلايي شود. سپس مرغ را در پياز  سرخ شده كمي تفت دهيد تا رنگش عوض شود. نمك ، فلفل و يك ليوان آب داغ به مرغ اضافه كنيد و روي شعله متوسط براي 20 دقيقه حرارت دهيد. در صورت نياز مي توانيد كمي آب به آن اضافه كنيد تا مواد نسوزد. بعد از 20 دقيقه حرارت، بايد نصف ليوان آب مرغ در ظرف باقي بماند. 

سپس استخوان هاي مرغ پخته را جدا كنيد. مقداري شكر را با يك ليوان آب بجوشانيد و 3-2 قاشق كره ، زعفران  و مقداري آب مرغ به آن اضافه كنيد و خوب به هم بزنيد. 

پسته و بادام  را از قبل در آب خيس كنيد. بعد از خيس خوردن، پوست آنها را بكنيد و ريز خرد كنيد. 

پوست پرتقال را نيز خلال كرده و چند دقيقه در آب داغ بجوشانيد. سپس آب تلخ آن را خالي كنيد. اين كار را چند بار تكرار كنيد تا تلخي پوست پرتقال  گرفته شود. سپس آن ها را يك ساعت در آب سرد قرار دهيد. اين كار را نيز چند بار تكرار كنيد. در نهايت پوست پرتقال را با 3 قاشق شكر بپزيد و در پايان كار آب آن را خالي كنيد. 

برنج را آبكش كنيد. سپس در ته يك قابلمه مقداري روغن و كمي آب داغ بريزيد و نيمي از برنج آبكش شده را در قابلمه بريزيد. تكه هاي مرغ را روي برنج پخش كنيد. سپس مقدار ديگري برنج روي مرغ بريزيد. در اين مرحله نيمي از پوست پرتقال، بادام و پسته  را روي برنج بريزيد و روي آنها را با بقيه برنج بپوشانيد. آب مرغ و شكر را كه قبلاً تهيه كرده بوديد، روي تمام برنج بريزيد. سپس در قابلمه را با دم كني بپوشانيد و روي قابلمه قرار دهيد و نيم ساعت روي شعله كم حرارت دهيد. غذا آماده سرو است.شيرين پلو را در ديس بكشيد. سپس باقيمانده بادام، پسته و پوست پرتقال را با هم مخلوط كنيد و روي شيرين پلو را با آنها بپوشانيد، يا اينكه مي توانيد آنها را با هم مخلوط نكنيد و بطور جداگانه روي شيرين پلو را با آنها تزئين كنيد. در صورت دلخواه مي توانيد از كمي زرشك و هويج پخته خلال شده هم براي تزئين شيرين پلو استفاده كنيد.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید