کیک خرما

 

 
 كيك خرما

مواد لازم:
آرد سفيد=2 ليوان
بيكينگ پودر=1 قاشق غذاخوري
تخم مرغ=6 عدد
وانيل=1 قاشق غذاخوري
روغن=1 و 2/1 ليوان
شكر=1 ليوان
خرما بدون هسته نرم شده=1 و 2/1 ليوان
طرز تهيه:
1. آرد را با بيكينگ پودر در ظرفي مخلوط كنيد.
2. تخم مرغ+وانيل+روغن+شكر را در ظرفي جداگانه با همزن خوب بزنيد. مخلوط بدست آمده را روي آرد ريخته با قاشق مواد را هم بزنيد.
3. خرما را به مواد اضافه كرده با قاشق هم بزنيد.
4. ظرف مخصوص كيك را چرب كرده كمي آرد بپاشيد سپس ظرف را در فري كه از قبل گرم كرده ايد به مدت 45 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا كيك بپزد.

 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library کیک شکلاتی ترد

insert_link

local_library کیک صبحانه موزی

insert_link

local_library کیک کره ای

insert_link

local_library کیک پرتقالی (اسپانیولی)