آواکادو در سالاد
- توضیحات
- دسته: تغذیه سالم
- بازدید: 495
سبزیجات،مانند آواکادو منبع غنی آنتی اکسیدانت هستند و تا حدود بسیار زیادی نیاز بدن به ویتامین و املاح معدنی را تامین میکنند.
علاوه بر کاهو، خیار و گوجه که پای ثابت سالادها محسوب میشوند، افزودن هویج و فلفل دلمهای که سرشار از بتاکاروتین هستند نیز به بدن کمک میکند تا کمتر در معرض بیماریهای قلبی و ریسک سرطان قرار گیرد.
با این حال، بدن برای جذب آنتی اکسیدانتها به چربی نیاز دارد و این همانجایی است که آواکادو میتواند معجزه کند.تحقیقات دانشمندان نشان می دهد که خوردن سالاد کاهو، اسفناج و هویج به همراه آواکادو تا ۱۵ برابر میزان جذب بتاکاروتین را افزایش میدهد
آواکادوی پوست کنده و بدون هسته را با پنیر خامه ایی و نمک و فلفل و آب لیمو ترش و سرکه و روغن زیتون در خرد کن ریخته و کاملاً پوره کنید تا صاف و یک دست شود . ریختن ژله ی لیمو روی سالاد اختیاری است و بیشتر جنبه ی تزئینی دارد .
پزشکان توصیه میکنند که به همراه یک ظرف سالاد، نصف آواکادو مصرف شود تا فواید زیاد آن به بدن برسد.گفتنی است آواکادو دارای اسیدهای چرب امگا ۳ است که برای سلامتی قلب مفیداست.
خوردن یک ظرف سالاد به همراه آواکادو نه تنها از بیماریهای قلبی جلوگیری میکند، بلکه ریسک ابتلا به سرطان و بیماریهای چشمی را کاهش میدهد.
نظرات (0)