آواکادو در سالاد‌


سبزیجات،مانند آواکادو  منبع غنی آنتی اکسیدانت هستند و تا حدود بسیار زیادی نیاز بدن به ویتامین و املاح معدنی را تامین می‌کنند.


علاوه بر کاهو، خیار و گوجه که پای ثابت سالاد‌ها محسوب می‌شوند، افزودن هویج و فلفل دلمه‌ای که سرشار از بتاکاروتین هستند نیز به بدن کمک می‌کند تا کمتر در معرض بیماری‌های قلبی و ریسک سرطان قرار گیرد.


با این حال، بدن برای جذب آنتی اکسیدانت‌ها به چربی نیاز دارد و این همان‌جایی است که آواکادو می‌تواند معجزه کند.تحقیقات دانشمندان نشان می دهد که خوردن سالاد کاهو، اسفناج و هویج به همراه آواکادو تا ۱۵ برابر میزان جذب بتاکاروتین را افزایش می‌دهد

آواکادوی پوست کنده و بدون هسته را با پنیر خامه ایی و نمک و فلفل و آب لیمو ترش و سرکه و روغن زیتون در خرد کن ریخته و کاملاً پوره کنید تا صاف و یک دست شود . ریختن ژله ی لیمو روی سالاد اختیاری است و بیشتر جنبه ی تزئینی دارد .

پزشکان توصیه می‌کنند که به همراه یک ظرف سالاد، نصف آواکادو مصرف شود تا فواید زیاد آن به بدن برسد.گفتنی است آواکادو دارای اسید‌های چرب امگا ۳ است که برای سلامتی قلب مفیداست.

خوردن یک ظرف سالاد به همراه آواکادو نه تنها از بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند، بلکه ریسک ابتلا به سرطان و بیماری‌های چشمی را کاهش می‌دهد.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library آموزش یوگا - واقعیتی عمیق در عملكرد هیپن

insert_link

local_library آموزش یوگا - واقعیتی عمیق در عملكرد هیپن

insert_link

local_library آموزش یوگا - مبحثی در شناخت تمرکز و تربی

insert_link

local_library آموزش مطالعه - علاقه مهم ترین شرط در تمر