خواص دارویی گلابی
- توضیحات
-
دسته: تغذیه سالم
-
بازدید: 632
هر روز که از فصل بهار سپری میشود یکی از میوههای نوبرانه به بازار میآید.
پس از توت فرنگی و گوجه سبز، حالا نوبت به گلابیهای نوبرانه رسیده است تا روی چرخ دستفروشها یا ویترین میوهفروشیها جا خوش کنند.
هر چند قیمت گلابی هنوز خیلی گران است و تا اشباع شدن بازار از این میوه، همچنان یک نوبرانه به شمار خواهد آمد اما هر وقت که جیبتان اجازه داد از این میوه پر خاصیت غافل نشوید.
|
تا به حال از تخریب اکسیژنی سلولها چیزی شنیدهاید؟ سلولهای بدن تحت تاثیر رادیکالهای آزاد آسیب میبینند پس اگر میخواهید سلولها سالم بمانند تا میتوانید گلابی بخورید.
ویتامین C موجود در گلابی به سلولها کمک میکند تا با عفونت مقابله کرده و به جنگ باکتریها و ویروسها بروند. گفتنی است خوردن یک گلابی متوسط حدود ۱۱ درصد نیاز بدن به ویتامین C و ۹ درصد نیاز به مس را تامین میکند.
از سوی دیگر گلابی، غنی از فیبر است و این فیبر به کاهش کلسترول کمک می کند. همچنین پزشکان معتقدند که گلابی دشمن سرطان سینه است و احتمال حساسیتزایی آن کمتر از هر میوه دیگری است.
یکی دیگر از ویتامینهای موجود در گلابی نیز ویتامین K است که در رابطه با بیماریهای خونی کارایی دارد.
|
|
|
بر اساس نتايج پژوهشهاي جديد، گلابي اسيدهايي دارد كه هم دستگاه دفاعي بدن را بسيار تقويت مي كند و هم خاصيت ضد ويروس ايدز دارد. البته توصيه شده است كه هر روز بايد گلابي خورد. پيشتر نيز كشف شده بود كه گلابي به سبب داشتن منيزيم، فشار خون بالا را كاهش مي دهد. گلابي روده ها را پاك مي كند و قند آن براي بيماران ديابتي ضرر ندارد. پوست گلابي دير هضم و سرشار از املاح معدني است و افرادي كه ناراحتي معده دارند بايد گلابي را پوست كنده بخورند.
|
|