ماهي سرخ كرده به روش طبخ فرانسوي
- توضیحات
- دسته: آموزش آشپزی
- بازدید: 537
مواد لازم :
ماهي 1 عدد
آرد سفيد قدري
تخم مرغ 3 عدد
نان خشك كوبيده قدري
روغن قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
چند قطعه ماهي را در آرد مخلوط با تخم مرغ بمايد و در خرده نان کامل بغلطانيد ، سپس بعمق 8 سانتيمتر روغن در ماهي تاوه ريخته ، قطعات ماهي را در آن انداخته سرخش کنيد
مطالب مشابه
insert_link
local_library مواد آرايشي نفوذ كرده درمنافذ پوستتان
insert_link
local_library چگونه دور لبها را درست كرده و آنرا آرايش
insert_link
local_library راه حل براي چشمان پف كرده
insert_link
local_library بررسی عملکرد و راندمان محصول در روش های
insert_link
local_library گل سرخ رونده
insert_link
local_library گل سرخ پاکوتاه
insert_link
local_library love is - اگر ماهي به طعمه او گاز نزد ب
insert_link
local_library دوربین زنده - میدان سرخ - مسکو - روسیه
insert_link
local_library 10 روش برای جلوگیری از افزایش وزن در آخر
insert_link
local_library 10 روش براي داشتن فرزنداني مسؤليت پذير
insert_link
local_library روش نگهداري از ماهي قرمز خانگي
insert_link
local_library 7 روش براي افزايش هوش كودك
insert_link
local_library روش هاي طبيعي براي درمان سرماخوردگي
insert_link
local_library چهار روش حیرت انگیز جذب کردن دیگران
insert_link
local_library ده روش برای معذرت خواهی
insert_link
local_library تعبیر خواب آلو سرخ
insert_link
local_library ز بال سرخ قناری ... هوشنگ ابتهاج
insert_link
local_library سرخ و سفید ... هوشنگ ابتهاج
insert_link
local_library من به باغ گل سرخ ... هوشنگ ابتهاج
insert_link
local_library كوارتز سرخ
insert_link
local_library عقيق سرخ
insert_link
local_library اصل 18 پرچم رسمي ايران به رنگهاي سبز و
insert_link
local_library فیلم اژدهای سرخ ( هانیبال 2) Red Dragon
insert_link
local_library روش جدید ردیابی پلاستیک
insert_link
local_library چرا سرخ می شویم؟
insert_link
local_library آیا میدانید طلای سرخ چیست؟
insert_link
local_library روش ها و جلسات ارتباط با ارواح
insert_link
local_library چرا سرخ میشویم؟
insert_link
local_library روش الكتروكمی لومینسانس، ECL
insert_link
نظرات (0)