مواد لازم: شکر=1 و نیم پیمانه روغن=2 پیمانه تخم مرغ=4 عدد بیکینگ پودر=1 قاشق چایخوری زنجبیل=به دلخواه آرد=به اندازه ای که خمیر بدست نچسبد زرده تخم مرغ=1 عدد پودر پسته یا کنجد=به دلخواه طرز تهیه: 1. شکر و روغن را خوب بزنید تا سفید شود. 2. تخم مرغ و بیکینگ پودر و زنجبیل را به مواد بالا اضافه کنید،آرد یا بیفزایید و مواد را دوباره بزنید. سپس خمیر را خوب ورز دهید و بگذارید نیم ساعت بماند. 3. خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و قالب بزنید. 4. زرده تخم مرغ را با چنگال بزنید و آن را با قلم موی مخصوص روی شیرینی بمالید. سپس در صورت تمایل پودر پسته یا کنجد را روی شیرینی بریزید.
|