مواد لازم: بسکویت دایجستیو(گندم ساقه طلایی)=2 لیوان نرم شده پودر دارچین=کمی کره ذوب شده=60 گرم پنیر خامه ای=600 گرم شکر=1 لیوان رنده پوست لیموترش=3/1 قاشق مرباخوری وانیل=کمی زرده تخم مرغ=5 عدد خامه=3/1 لیوان سفیده تخم مرغ=5 عدد مربای آلبالو=1 شیشه طرز تهیه: 1. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. 2. بسکویت نرم شده+پودر دارچین+کره ذوب شده را خوب با هم مخلوط کنید تا تمام بسکویت ها به کره آغشته شود. 3. بسکویت ها را در ظرف مخصوص چیزکیک ریخته و آن را در ظرف پهن کنید.
4. ظرف را به مدت 6 دقیقه در فر گذاشته تا رنگ بسکویت ها کمی تغییر کند.
طرز تهیه مواد داخل چیزکیک: 1. پنیر خامه ای+شکر+رنده پوست لیموترش+وانیل را در مخلوکن با هم مخلوط کنید تا مواد کرم ماند شود. 2. زرده تخم مرغ+خامه را به مواد اضافه کرده،هم بزنید. 3. سفیده تخم مرغ را بتدریج به مواد اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید.
4. مواد بدست آمده را وسط بسکویت های داخل طرف بریزید.
5. ظرف چیزکیک را به مدت 1 ساعت و ربع در فر بگذارید(بهتر است روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید). 6. بعد ظرف را از فر خارج کرده به مدت 1 ساعت کنار می گذاریم تا کیک خنک شود.
7. تمام سطح کیک را با مربا پوشانده و کیک را به مدت 3 ساعت در یخچال می گذاریم تا خنک شود.
|
نظرات (0)