انتخاب رنگ دکوراسیون منزل

چیزهایی که نیاز دارید:
- قلم و کاغذی برای طراحی آنچه در ذهن دارید. 
- مجلات یا کتب طراحی دکوراسیون خانه برای بدست آوردن ایده
- مشورت با یک طراح دکور داخلی 


مرحله اول: 
 یک جدول رنگ انتخاب کنید. رنگهای مورد علاقه خود را در نظر داشته باشید، بسته به فضایی که میخواهید در خانه تان ایجاد کنید: آرامش بخش یا پر انرژی، رنگها را انتخاب کنید. برای ایده گرفتن، به لباسهایی که در کمد دارید یا اشیاء مورد علاقه تان نگاه کنید. احتمال بیشتری هست که شما رنگهایی را انتخاب کنید که در لباس به شما می آید یا رنگ شیئ مورد علاقه تان است. همینطور می توانید از رنگبندی تابلوها و پوسترهایی که به دیوار است، الهام بگیرید. 

برای ایده های بیشتر از کتب و مجلات دکوراسیون استفاده کنید. روی رنگبندی که برای اتاقها استفاده شده تمرکز کنید و به مبلمان کاری نداشته باشید. زیرا شکل و شمایل و مبلمان بعداً باید انتخاب شوند. 

مرحله دوم:
 برای انتخاب بهتر از دایره رنگ استفاده کنید. دایره رنگ را می توان از کتاب فروشی ها و فروشگاه های لوازم هنری پیدا کرد و برای انتخاب رنگ بسیار کارآمد است. از رنگهایی که در کنار هم هستند، مثل زرد و نارنجی برای خلق احساس گرمی و آرامش و لذت استفاده کنید. رنگهای متمم در نقاط انتهایی و مقابل دایره رنگ قرار دارند، مانند نارنجی و آبی. این رنگها در کنار هم احساسی از هیجان و انرژی را ایجاد می کنند که برای ایجاد یک محیط سرگرم کننده مناسب است. 

مرحله سوم: 
ابتدا به بخشهای مختلف خانه دقت کنید و یک یا دو رنگ را برای یک قسمت انتخاب کنید و سپس به اتاق بعدی بروید. میتوانید سایه ها و تون های دیگری از همین رنگ را به جای استفاده از چند رنگ متنوع، انتخاب کنید. 

رنگ اصلی را که برای بخش اعظم خانه، مثل زمین، فرش، دیوار، مبلمان و آثارهنری استفاده می شود در نظر بگیرید. سپس از دو رنگ متمم برای ایجاد اثر آرامش بخش و نیز رنگی که در این میان کاملاً غافلگیر کننده باشد، استفاده کنید. برخلاف باور عمومی، اتاق های راحتی و استراحت نیز به رنگ نیاز دارند! 

می توانید برای ایجاد اثر مشابه، از رنگهای طبیعی برای دیوارها، رویه ها، رویه های پارچه ای حباب لامپ استفاده کنید، سپس یک رنگ سرد یا آرامش بخش مانند سبز و آبی برای مبلمان، پرده و لوازم را بکار ببرید. 

مرحله چهارم:
قانون 60-30-10 را در هنگام انتخاب رنگ غالب، ثانویه و رنگهای بعدی در نظر داشته باشید. رنگ غالب 60 درصد و رنگ ثانوی 30 درصد و رنگ بعدی 100 درصد از رنگهای اتاق را در برمیگیرد. رنگهای اصلی برای دیوار و اثاثیه در مرتبه های بعدی قرار می گیرند. از طیف تیره به روشن نیز می توانید استفاده کنید. رنگهای تیره در کف اتاق و رنگهای روشن برای دیوار و سقف استفاده می شوند. سقف باید روشن ترین رنگ را داشته باشد. 

مرحله پنجم:
از رنگ برای ایجاد فضا و حالت های متفاوت استفاده کنید. وقتی شما رنگ را به خانه تان می آورید، در واقع بازتابی از شخصیت و احوال خود را برای بیننده منعکس می کنید. 

دوست دارید خانه تان چه حس کلی داشته باشد؟ برای مهمانها رسمی و جدی باشد یا جذاب و دوستانه؟ دوست دارید اتاق خواب شما روشن و پرانرژی باشد یا گرم و آرام؟ آیا رنگهای طبیعی را ترجیح می دهید یا با هر رنگی می توانید ارتباط برقرار کنید. 

مرحله ششم:
رنگهای مخالف برای خانه ای که تزیینات آن سفید یا دکور چوبی است، مناسب می نماید. استفاده از یک رنگ درخشان مثل سبز و آبی براق در کنار دکور چوبی و طلایی و چوب کاری های زینتی منظره ای دلفریب و دوست داشتنی ایجاد می کند. 

نکات قابل توجه:
به خاطر داشته باشید که حتما از رنگ سیاه در جایی از خانه استفاده کنید با اینکار گویی تمام رنگها را مهار کرده اید. لازم نیست قسمت بزرگی را برای رنگ سیاه انتخاب کنید. میتوانید بخشی جزیی مانند قاب تصاویر، پایه چراغ را سیاه کنید. 

اتاق و طراحی و چیدمان ان را روی کاغذی بدون رنگ بکشید و چند کپی از ان تهیه کرده و رنگهای مختلف را رویش امتحان کنید. از انتخاب رنگ اشتباهی نترسید. شما می توانید با یک طراح دکور در این زمینه مشورت کنید.

www.farya.com

مفيد بودن جيغ زدن برای سلامتی زنان

ایسنا: محققان ثابت کردند: جيغ زدن زنان مي‌تواند براي سلامتي آنان مفيد باشد.

بررسي‌ها نشان مي‌دهد: زناني که موقع عصبانيت احساسات خود را بروز نمي‌دهند 4 برابر بيشتر از زناني که واکنش آني همراه با داد و فرياد از خود نشان مي‌دهند در معرض خطر مرگ قرار دارند.

نتايج بررسي‌ها همچنين حاکي از آن است که عصبانيت در مردان احتمال ابتلا به سکته قلبي را 20 درصد افزايش مي‌دهد که اين رقم در مردان مغرور تا 30 درصد نيز مي‌رسد.

تکنیکهایی برای دوران مختلف زندگی زنان

استرس،‌ تغییرات هورمونی و اعتماد بنفس و پیشرفت چند دلیل از صدها دلیلی است برای اینکه زنان باید سالم بمانند.

توانایی زنان برای غلبه بر استرس، صرفنظر از احساسی یا فیزیکی بودن آن، بستگی زیادی به سلامت آنها دارد. تغییرات هورمونی که در نتیجه یائسگی، بارداری و قاعدگی بوجود می‌آید دلیلی برای ناراحتی زنان از سندرمهای قاعدگی، سردرد و نشانه‌های دیگر می‌باشد. آنها همچنین نیازمند سلامتی برای گذراندن دورانهای بارداری و یائسگی می‌باشند و برای داشتن ظاهری خوب و زیبا در تمام دورانها زیر فشار قرار دارند. امروزه اکثر زنان هرکاری را برای رسیدن به زیبایی و تناسب اندام انجام می‌دهند.

 

یوگا،‌علمی باستانی، به سالم ماندن و پرورش ذهن و جسم کمک می‌نماید. یوگا می‌تواند دردهای دوران قاعدگی را کاهش دهد، استرس را کنترل نماید و بهترین سودها را به آنها برساند. حرکات یوگا نیز باعث تمرین ماهیچه‌های بدن برای مقابله با چاقی و رسیدن به انعطاف پذیری بالا و قوی شدن می‌گردد.

در این قسمت با تغییراتی که زنان در طول دوران زندگی با آنها روبرو می‌شوند و حرکاتی از یوگا که به رفع آنها کمک می‌نماید آشنا می‌شویم:

یوگا برای دوران یائسگی: با یوگا بر یائسگی غلبه کنید

یائسگی یکی از دورانهای زندگی هر زنی است. دوره‌ای است که قاعدگی به اتمام می‌رسد. این دوره از زندگی معمولا وابسته به تغییرات  هورمونها، وضعیت فیزیکی و تفییرات فیزیولوژیکی بین سنین 40 تا 60 سالگی اتفاق می‌افتد. این تغییرات کم کم و یا بصورت ناگهانی رخ می‌دهد. حتی ممکن است فردی خیلی زودتر و در سن 30 سالگی و یاخیلی دیر و در سن 60 سالگی یائسه شود. یائسگی حتی بدنبال خارج کردن رحم نیز رخ می‌دهد. یائسگی بیماری نیست بلکه پروسه‌ای طبیعی است. اگرچه احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و پوکی استخوان در این دوران بالا می‌رود.
ائم یائسگی عبارتند از قاعدگی نامنظم، تغییر در امیال جنسی، داغ شدن بدن، خشکی واژن و مشکلات ادراری، تغییر در ظاهر و رفتار، اختلال خواب، سردرد و لرزش قلب می‌باشد. اما همه خانمها این علائم را تجربه نمی کنند و حتی برخی از آنها هیچ علامتی را در این دوران تجربه نمی‌کنند.

میزان هورمونهای استروژن و پروژسترون نقش مهمی را در یائسگی ایفا می‌کنند. در این دوران رحم استروژن و پروژسترون کمی تولید می‌کند. استروژن هورمون زنانه‌ای است که که نقش مهمی در شکل‌دهی بدن شما و آماده سازی بدن برای بارداری ایفا می‌کند. هنگامی که بدن میزان کمی از این هورمونها را تولید نماید، قسمتی از بدن که وابسته به استروژن برای سلامتی می‌باشد واکنش نشان می‌دهد و باعث ایجاد ناآرامی در فرد می‌گردد.

یائسگی به دو بخش تقسیم می‌گردد: دوران قبل از یائسگی و دوران بعد از یائسگی. دوران قبل از یائسگی زمانی است که شما علائمی را تجربه می‌نمایید اما هنوز تخمک‌گزاری شما ادامه دارد. شما حتی بالا رفتن و پایین رفتن هورمونها و همچنین داغ شدن بدن را تجربه می‌نمایید. دوران بعد از یائسگی به دورانی گفته می‌شود که 12 ماه از زمان آخرین پریود شما گذشته باشد و رحم شما هیچ هورمون استروژن و پروژسترونی ترشح نمی‌کند.

در واقع یائسگی تا زمانی که یک تغییر فریولوژیکی باشد  هیچ نیازی به درمان ندارد. تمرکز درمان در زمان یائسگی بر روی از بین بردن علائم یائسگی و پیشگیری از وضعیتهایی می‌باشد که ممکن است در سالهای قبل از یائسگی رخ دهد نظیر بیماریهای قلبی و پوکی استخوان. بعضی از هورمونهای جایگزینی که به مقدار کمی استروژن در بدن تولید می‌کنند به کاهش علائم یائسگی نظیر گر گرفتگی و خشکی واژینال کمک می‌نمایند.

ورزش کردن، تغذیه صحیح، سیگار نکشیدن و کاهش استرس راههای موثری برای قابل تحمل نمودن یائسگی می‌باشد.
در آینده حرکات مناسب برای قبل و بعد دوران یائسگی را معرفی می‌نماییم.
 
منبع: سیمرغ

چه کنیم تا بیشتر جوان بمانیم

اضافه وزن زمينه سرطان رافراهم مي کند