بورانی اسفناج
- توضیحات
- دسته: آموزش آشپزی
- بازدید: 645
بورانی اسفناج
مواد لازم برای چهار نفر
اسفناج یک کیلو گرم
ماست 250 گرم
پیاز 2 عدد
سیر چهار عدد
روغن، نمک و فلفل به اندازه دلخواه
طرز تهیه
اسفناج را شسته و به قطعات کوچک خرد کنید. سیر و پیاز را در روغن سرخ کنید تا رنگشان طلایی شود. سپس اسفناج را اضافه کنید و روی شعله متوسط قرار دهید تا پخته شود. سپس آنرا در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود. نمک و فلفل را به ماست اضافه کنید و آنقدر آنرا به هم زنید تا کاملا شل و روان شود. اسفناج را به ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بورانی باید سفت و یکدست باشد.