نرگسی اسفناج

نرگسی اسفناج

مواد لازم برای 3 نفر

اسفناج 1 کیلو گرم
تخم مرغ 3 عدد
پیاز 2 یا 3 عدد
روغن، نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه

اسفناج را شسته و به قطعات کوچک تبدیل کنید. سپس یک لیوان آب و کمی نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط مدت کوتاهی بپزید. آبرا خالی کنید و با پشت قاشق به اسفناج فشار وارد کنید تا آب آن درآید.

در ظرفی نچسب پیازها را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. اسفناج را به آن اضافه کنید و چند دقیقه دیگر سرخ کنید. سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید و تخم مرغ ها را بدون آنکه زرده آن بپاشد روی پیاز و اسفناج بشکنید. نمک و فلفل هم بزنید و در ظرف غذا را بگذارید تا بپزد. دقت کنید که زرده تخم مرغ ها سفت نشود.