کلوچه گوشت

مواد لازم :

سير         دو حبه
مغز نان باگت      2/1 1 پيمانه
شير       2/1 پيمانه
پياز        1 عدد
روغن براي سرخ كردن        مقداري
گوشت چرخ كرده          500 گرم
جعفري ساطوري        3 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي        1 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل و ادويه كاري       به ميزان لازم
تخم مرغ       1 عدد
پنير گودا        80 گرم

طرز تهيه :

مغز نان باگت را در شير خيس كرده پياز را با رنده درشت رنده مي كنيم و در كمي روغن تف مي دهيم , سير را ريز خرد نموده و به پياز اضافه مي كنيم . گوشت چرخ كرده را در ظرفي ريخته ورز مي دهيم تا چسبندگي پيدا كند . پياز, جعفري خرد شده , رب گوجه فرنگي , نمك , فلفل , ادويه كاري و مغز نان باگت خيس شده در شير را به گوشت اضافه كرده و همراه تخم مرغ خوب ورز مي دهيم . از مايه مقداري برداشته وبه صورت كلوچه گرد در مي آوريم و در آرد مي غلطانيم و در روغن داغ با حرارت ملايم سرخ مي كنيم. (حرارت خيلي ملايم باشد تا مغز آن پخته شود ) , سپس در سيني فر قرار مي دهيم . پنير گودا را رنده نموده و روي هر كلوچه مقداري مي ريزيم . فر را از قبل روي حرارت 350 درجه فارنهايت گرم نموده , سيني را در طبقه وسط فر بمدت پانزده الي بيست دقيقه قرار مي دهيم.