چارقد
|
||||
|
منوچهر مطيعي تهراني گويد : چار قد معرف شرم و حيا و استکناف و خويشتن داري بيننده خواب است. اين خواب را معمولا زنان مي بينند و مردان به ندرت اتفاق مي افتد که در خواب چارقد مشاهده کنند مگر اين که در ارتباط با يک زن باشد يا در نتيجه جائي از خواب چارقد به يک زن برسد. مشاهده چار قد در خواب براي مردان تخفيف شان است و سبکي و بي مقداري نزد مردم است و چنان چه مردي در خواب ببيند که چار قد خريده موردي پيش مي آيد که سبک مي شود و به شخصيت او اهانت مي شود و از اين بدتر وقتي است که بيننده خواب ببيند چار قد به سر کرده است. چنان چه خانم بيننده خواب ببيند چار قد کثيف و پاره اي دارد در محيط خانواده غمين و افسرده مي شود و اندوهي براي او مي رسد. چار قد بيننده خواب اگر بزرگ و بي قواره باشد در محيط خانواده گرفتار نابساماني و پريشاني مي شود و بين زن و شوهر اختلاف پديد مي آيد که به اختلاف سليقه منوط است. اگر کسي چار قد شما را گرفت مورد اهانت قرار مي گيريد بخصوص اگر چار قد شما را بکشد و به زور بگيرد. چنان چه کسي چار قد شما را پاره کرد براي شما آبرو ريزي به وجود مي آورد و لطمه شديد مي زند.
اگر دختري خواب ببيند چارقد بر سر مي كند ، علامت آن است كه مي كوشد مردي را از انجام وظيفه و كار اصلي اش باز دارد . |
// //



من خيلي خواب ميبينم و همش هم معني دار مثل قيامت- مثل خانه خدا – مثل عريان بودن همه غير از من – و آخريش ديدن دو سفره سفيد که روي يکي سبزي خوردن تازه و ديگري دو کاسه سوپ رشته و من هم مهمان يک خانه که بدنيال يکي مي گردم و گريه مي کنم کمکم کنيد تعبيرش چيست؟
سلام من خواب دیدیم من ومادرم در قبرستانیم ومن چادر مشکی وکفش براق مشکی پوشیده ام در حالی که مادر وخواهر یکی از خواستکارانم که جواب منفی بهشون دادم دور یه قبر نشسته اند . خواهش می کنم برام تعبیرش کنید مهمه